TRÄNINGSBLOGGAR

Två personer tränar thaiboxning

Alla Kategorier

Träning

Kost

En glad kvinna efter ett träningspass.

Träning

Förbättra din självkänsla genom MMA-träning

MMA, en kombination av olika kampsporter som thaiboxning, boxning, brottning och styrketräning, erbjuder en unik möjlighet till personlig tillväxt och självförbättring. Genom att omfamna denna mångsidiga träningsform kan du inte bara stärka din kropp utan även ditt sinne.

En glad kvinna som tränar boxning.

Träning

Bor du i Tumba och vill testa på kampsport? Kom provträna hos oss för en varierande upplevelse

Att ta det första steget in i kampsportens värld är som att öppna upp för en spännande resa mot personlig utveckling och fysisk styrka. Vår klubb i Tumba välkomnar dig att prova på och uppleva mångfalden inom kampsport.

En man som tränar hemma framför en TV.

Träning

Boxnings konst hemma: Träna och stärk dig på ditt sätt

Boxningens fördelar sträcker sig bortom ringen och in i ditt eget utrymme. Hemma träning med boxning ger inte bara fysisk konditionering utan också en känsla av egen styrka och frihet. Upptäck konsten att boxas hemma och skapa din egen tränings ritual.

Några personer som värmer upp innan träning.

Träning

MMA för varje kropp: En inkluderande approach till fitness

Att omfamna MMA som din träningsform är som att öppna dörren till en spännande värld av mångsidighet och utmaningar. Det är inte bara en fysisk aktivitet; det är en resa fylld av skratt, kamratskap och en ständig utforskning av olika tekniker och stilar. Vår klubb strävar efter att göra MMA lika underhållande som givande för alla, oavsett erfarenhetsnivå eller fysisk förmåga.

Några personer som tränar boxning.

Träning

Testa på Thaiboxning i Botkyrka, söder om Stockholm: en unik resa med Tumba Fight Club

Att utforska Thaiboxning i Botkyrka, söder om Stockholm, är inte bara en möjlighet till fysisk träning, utan en resa mot gemenskap, självutveckling och en unik kulturell erfarenhet. I denna blogg kommer vi att ta en närmare titt på vår klubb, Tumba Fight Club, och de fördelar som kommer med att välja oss för din Thaiboxningsresa.

Skuggorna av några personer som står på gatan.

Träning

Bort från droger genom kampsportsträning: en ny väg mot hälsa och återhämtning

Kampsportsträning erbjuder mer än bara en fysisk aktivitet; det kan vara en kraftfull resurs för att leda människor bort från farorna med drogmissbruk och mot en väg av återhämtning och hälsa. I denna blogg utforskar vi hur engagemang i kampsport kan fungera som en positiv katalysator för förändring och erbjuda en meningsfull väg bort från drogrelaterade risker.

En glad kvinna som gör en high-five med en annan kvinna på träningen.

Träning

Börja thaiboxning för en hälsosam livsstil: en resa mot personlig utveckling

Thaiboxning sträcker sig långt bortom att vara enbart en sport; det är en väg mot en hälsosam livsstil och personlig utveckling. I denna blogg utforskar vi hur engagemang i thaiboxning kan vara nyckeln till en positiv förändring och erbjuda en hälsosam och meningsfull väg i livet.

En person skär grönsaker

Kost

Optimera din kost för Thaiboxning med skräddarsydda kostprogram

Våra erfarna kostexperter är specialiserade på att skapa individuella kostprogram som är optimala för din träning inom Thaiboxning. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren utövare, kan vi hjälpa dig att maximera din prestation och uppnå dina specifika mål inom Thaiboxning.

En person ser funderande ut i ett gym

Träning

Styrka, självkänsla och självförsvar: Träningens vikt för unga tjejer och kvinnor

Träning är inte bara för att forma kroppen; det är en kraftfull resurs för unga tjejer och kvinnor att bygga styrka, självkänsla och självförsvar. Här utforskar vi varför regelbunden träning är så viktig och hur det kan vara en nyckel till ett friskt och självsäkert liv.

Ett gäng skuggor på gatstenar

Träning

Bort från Gatan: Kraften i Kampsport för Positiv Förändring

Kampsport erbjuder mer än bara fysisk träning; det kan vara en avgörande kraft för att leda människor bort från gatans faror och mot en positiv och meningsfull väg. I denna blogg utforskar vi hur engagemang i kampsport kan fungera som en katalysator för förändring och erbjuda en meningsfull väg bort från gatans risker.