Tjejträning

Två personer tränar thaiboxning

Thaiboxning för Tjejer i Stockholm hos Tumba Fight Club!

Varmt välkomna till Tumba Fight Club, en plats där kvinnor i alla åldrar och erfarenhetsnivåer kan uppleva en unik och inspirerande träning inom thaiboxning. Vår tjejträning är skräddarsydd för att erbjuda en trygg och välkomnande miljö där kvinnor kan känna sig bekväma och självsäkra när de utforskar thaiboxning och kampsport.

Varför välja Tumba Fight Club för Tjejträning?

  • Trygg och positiv miljö: Vi prioriterar skapandet av en positiv och motiverande atmosfär där kvinnor kan utmana sig själva och känna sig säkra under träningen.
  • Erfarna tränare: Våra tränare är erfarna och certifierade inom thaiboxning och arbetar nära dig för att utveckla din teknik, styrka och kondition.
  • Anpassade träningsprogram: Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av thaiboxning, har vi träningsprogram som passar dina behov. Vi erbjuder även skräddarsydda program för att möta dina specifika mål och önskemål.
  • Samarbete och inspiration: Vi tror på kraften av gemenskap och samarbete. Genom att träna tillsammans kan kvinnor stötta och inspirera varandra för att nå nya höjder.
  • Förbättra självförtroende och självkänsla: Thaiboxning är inte bara en utmärkt träningsform, det är också ett fantastiskt sätt att bygga självförtroende och öka självkänslan. Vi tror att varje kvinna har potentialen att upptäcka sin inre styrka.

Kom och testa på thaiboxning!

Våra tjej träningspass är både roliga och utmanande och öppna för kvinnor i alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av thaiboxning, är du varmt välkommen att delta. Ta det första steget mot att uppnå dina träningsmål och kontakta oss idag för att boka din första tjej träningspass. Vi ser fram emot att träna med dig och hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv genom vårt stödjande och välkomnande gemenskap!

Grupp med tjejer

PROVTRÄNA GRATIS på Tumba Fight Club - Thaiboxning i världsklass

Är du intresserad av att utforska kampsporten thaiboxning och MMA men är osäker på om det är rätt för dig? Då har du kommit till rätt plats! Tumba Fight Club bjuder in dig till att uppleva en hel vecka av gratis provträning, där du har möjlighet att testa både thaiboxning och MMA, två spännande kampsports grenar som utvecklar både fysisk styrka och mental skärpa.

Vi erbjuder olika typer av träningar inom thaiboxning och MMA som är anpassade för barn, ungdomar och vuxna, oavsett kön. Vårt dedikerade tränarteam är passionerade inom både thaiboxning och MMA och är här för att vägleda och stödja din utveckling inom dessa discipliner.

För oss är träning inte bara en fysisk aktivitet, det handlar också om att trivas med vad du gör. Därför ger vi dig möjligheten att prova våra träningspass och bli en del av vår kampsportsfamilj. Under din kostnadsfria provperiod kommer vi att bedöma din nivå och erfarenhet inom både thaiboxning och MMA för att skräddarsy träningen efter dina behov och hjälpa dig att växa och bli en bättre fighter inom dessa kampsporter.

Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet inom thaiboxning och MMA, så välkomnar vi dig att uppleva kampsport i världsklass på Tumba Fight Club. Anmäl dig idag för din gratis provträning och ta det första steget mot att förbättra din fysiska kondition och kampsportsskicklighet!

Intresseanmälan – Provträna gratis!