En glad kvinna som tränar boxning.

Bor du i Tumba och vill testa på kampsport? Kom provträna hos oss för en varierande upplevelse

Att ta det första steget in i kampsportens värld är som att öppna upp för en spännande resa mot personlig utveckling och fysisk styrka. Vår klubb i Tumba välkomnar dig att prova på och uppleva mångfalden inom kampsport.

Varför prova på träning hos oss:

Allsidig Träningsupplevelse:

Vi erbjuder en mångsidig träningsmiljö med discipliner som boxning, kickboxning, thaiboxning, MMA och Jiujutsu. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare kan du variera din träning och uppleva olika stilar inom kampsport.

Prova på boxning, kickboxning, thaiboxning, MMA och Jiujutsu:

Vår klubb ger dig möjligheten att utforska olika grenar inom kampsport. Välj den disciplin som passar dig bäst eller variera mellan dem för en heltäckande träningsupplevelse.

Fokus på hälsa och styrka:

Vi strävar efter att hjälpa dig att komma i form och bygga styrka både psykiskt och fysiskt. Kampsporten är inte bara en fysisk aktivitet utan också en plattform för personlig utveckling och självförbättring.

Gemenskap och stöd:

Vår klubb är som en familj där gemenskap och stöd står i centrum. Oavsett om du är ny i kampsportens värld eller har erfarenhet, kommer du att uppleva en positiv och stöttande atmosfär som hjälper dig att växa som utövare.

Träningspass för alla nivåer:

Vare sig du är nybörjare eller erfaren utövare erbjuder vi träningspass anpassade för alla nivåer. Våra erfarna instruktörer kommer att vägleda dig genom varje övning och säkerställa att du känner dig bekväm och utmanad samtidigt.

Upptäck din inre styrka:

Kampsport handlar inte bara om att bemästra tekniker utan också om att upptäcka din inre styrka. Vår träning är utformad för att hjälpa dig växa inte bara som idrottare utan som en stark och självsäker individ.

Kom och prova på kampsport i Tumba och upplev en träningsform som inte bara kommer att utmana dig fysiskt utan också ge dig verktyg för en positiv och hälsosam livsstil. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap!